איכות וטריות ללא פשרות


 

פטה, עגבניות מיובשות ופסטו

מתכון: בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו

מספר מנות: 10
מצרכים:
חבילת בצק עלים
250 ג' גבינה צפתית
250 ג' גבינת פטה עזים
צנצנת רוטב פסטו
צנצנת עגבניות מיובשות קצוצות

אופן ההכנה:
מורחים את רוטב הפסטו בשכבה אחידה על מהבצק.
מגרדים גבינה צפתית ואת גבינת הפטה מעל.
מוסיפים מעל את העגבניות המיובשות (לפי הטעם).
מגלגלים את הבצק ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהבצק משחים.

מקור: http://www.93fm.co.il/

Comments are closed.